Toimitilojemme yhteydessä olevassa myymälässä on myynnissä antiikkia, vanhoja huonekaluja, valaisimia sekä sisustuksellisia koriste- ja käyttöesineitä. Olemme saaneet myymälätilojemme laajennustyöt valmiiksi ja avanneet 200m2 suuruisen antiikin, vanhan tavaran ja sisustusesineiden myymälän.

 

Katso esimerkkejä myymälämme valikoimasta >>
Valikoimiimme kuuluu huonekalujen lisäksi paljon pienesineitä kuten tinaa, kuparia, messinkiä, uushopeaa, posliinia, vanhoja tekstiileitä, emalia,rautaa, talonpoikaisesineitä, keramiikkaa etc. Huomioithan, että yllä olevat kuvat ovat yleiskuvia myymälästämme, jolloin kaikki kuvissa olevat esineet eivät välttämättä enää ole myynnissä. Kaikki myymälässämme olevat huonekalut käyvät ensin verstaamme puolella huollettavana ennen myyntiin tuloa, joten ne ovat suoraan käyttöön otettavia, siistejä ja hyväkuntoisia.

Tervetuloa tekemään ihastuttavia löytöjä ja löytämään omat aarteesi - jokaiselle varmasti löytyy jotakin!

AUKIOLOAJAT:
Tiistai - perjantai 10-17
Lauantaisin 10-14 (touko-syyskuu)

Ajankohtaista:
Kesän 2013 messutapahtumat joissa olemme mukana

7.-9.6 Tammisaaren antiikki- ja taidemessut

pe 13-19
la-su 10-16

Ystadinkatu 14, Tammisaari
Liput 6€

Maan vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty antiikkitapahtuma, joka kerta toisensa jälkeen ilahduttaa kävijöitä leppoisalla tunnelmalla ja monipuolisella tarjonnalla.


11.-14.7 Billnäs perinne ja antiikkipäivät
kauniissa ruukkimiljöössä


Avoinna joka päivä 10-17

Tapahtumaan on vapaa pääsy
Katsottavaa ja koettavaa on koko perheelle

Antiikkimarkkinat sijoittuvat pääasiassa Billnäsin ratsastuskeskuksen alueelle ratsastusmaneesiin sekä sen ympäristöön. Myös Ruukintorin alueella on paljon tapahtumaa kauppiaineen. Vanhan Härkätallin alueelle keskittyy perinneherkkujen ja lähiruokatuotteiden tarjontaa. Sepänpajan tontille Ruukintien varteen on suunnitteilla pieni käsityöläiskylä.

Molempien tapahtumien järjestelyistä vastaavat Wanhan Tammitorin yrittäjät Sanna Raudaskoski ja Kari Lähteinen. Lisää infoa molemmista tapahtumista
www.wanhatammitori.fiVerstas ja myymälä sijaitsevat kotimme pihapiirissä ja avaamme ovet mielellämme myös muina aikoina. Tällöin kannattaa soittaa etukäteen ja varmistaa, että olemme kotosalla.

 

Katso esimerkkejä myymälämme valikoimasta >>